cows,cows everywhere

 
2 bilder från förra helgen när jag fotade kossorna, blev dock inte så många bilder då jag gärna vill hålla lite avstånd till dem vilket inte riktigt gick eftersom den gärna ville vara nära mig. Första hela skolveckan har iallafall gått jättebra! Vi har även fått vår första fotouppgift att fota och temat är "drömma". Har lite aningar om bilder jag kan fota, tur att man har några veckor på sig så man får den perfekta bilden. Annars så ska jag snart gå på surflektion i Halmstad vilket ska bli awesoome! Har väntat på detta hela sommaren men eftersom det måste vara bra vågor så har det dröjt lite. Hoppas att bloggningen blir bättre nu när skolan har börjat, men velar lite fram och tillbaka ifall jag verkligen vill fortsätta blogga. Kanske blir lite mindre bloggning, eller inte. Får se hur jag gör haha!
 
 

Ny video

 
Här är alltså videon jag har fixat med mig och Mellis. Är skitdålig på filmredigering och har bara windows movie maker tills hjälp så det blir som det blir. Delarna från när vi är på ängen är inspelade idag och resten är från olika tillfällen. Idag var hon riktigt jävla pigg och jag brukar aldrig få galopp på cirkel. Hon reste även sig en gång, lite svårt att se eftersom hela hon inte kom med men tror det var bra för henne att springa av sig. Kolla i 720p för bättre kvalité! :)
 
 

black & white

 
Shit vad längesen det var jag bloggade haha! Har inte haft någon lust till att skriva och har inte haft något roligt att skriva för den delen heller. Nu har skolan iallafall börjat och de första dagarna i skolan har varit jättebra och idag var vi på fotoutställning inne i stan. Bilderna ovanför är från igår när jag var hos Mellis. Älskar att bara hoppa upp i repgrimma och rida iväg med kameran på ryggen, det är så härligt! 2a bilden gör jag "helikopten" när jag sitter på. Har även börjat att fixa ihop en film på oss, dock behövs lite mer material innan jag är klar så hoppas på fint väder imorgon så man faktiskt kan filma! :D