Wherever you'll go, i'll follow.

 
Denhär helgen kommer bli bäst. För imorgon ska nämligen jag och en kompis sova i stugan. För ni som inte vet så ligger det några stugor bredvid stallet, en stor med kamin,kök,dubbelsäng och hela köret samt 2 små sommarstugor. Vi har köpt massa choklad ( anteckna 700g,haha), det blir asgod mat, kamerabatterierna ska laddas och alla möjliga Disneyfilmer ligger nu på datorn. Ja, mysigt kommer det bli :') På Söndag ska vi nog rida ut en långrunda på Ulricas hästar, bäst det då Mellis blir unstoppable när vi har sällskap hahah.. pigg påni! ♥

Mina mål.

Jag har många mål både som ryttare och partner och främst vill jag bli bättre på mitt kroppsspåk och min energi både i sadlen och från backen. Jag vill/ska/kommer börja ta upp Parelli i sadeln med (Borde jag ha gjort för längesen) för att bli en ännu bättre passagerare. Mitt mål med Mellis detta året är att kunna rida henne på långa tyglar i alla gångarter samtidigt som bromspedalen också funkar. 
 
 
 
 

Min gamla sköthäst.

 
 
 
 
 
 
Även jag har ju gått på ridskola en gång i tiden. Faktiskt för ca 8 månader sedan. För ni som inte vet så hade jag även en "sköthäst" vid namn Magika, en fjording på 6 år. Har dragit historien om henne många gånger på gamla bloggen men kollade på gamla bilder på henne innan och blev sugen att göra det en gång till! ;)
Iallafall så hade jag henne i 8 månader, red henne varannan helg och varje måndag. Jag ville jättegärna hålla på med PNH då men med en sköthäst var det inte så lätt. Men jag är glad för vad hon lärde mig och hon var trots allt en väldigt stor utmaning för mig då. Men erkänn söt?!