RHC 2014 del 2

 
Att fota ranch horse classic på Chappen är nog det roligaste på hela året för man kommer garanterat hem därifrån med fina bilder, varje gång. Ekipagen är så otroligt duktiga på sin grej och man man får nästan en tår i ögat ibland när man kollar på tävlingarna, iallafall jag haha! Detta var 4e året vi var där och kommer absolut bli nästa år igen. Vi har även pratat lite om att sova över där en natt så man är där två dagar istället för en. Tyvärr så hann jag bara fota två klasser då det började ösregna och åska mitt i allt. Men jag är jättenöjd över bilderna och hoppas att ni med gillar dem. :)
 

RHC 2014

 
 
 
 
 
Nikon D3200 | Tamron 70-300mm | Fotograf: Jag
 
Har massvis med fler bilder men tänkte dela upp dem i olika inlägg :)

Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever.

Haha gud vilken rolig dag vi har haft på High Chaparral! Tog exakt 750 bilder, åt hamburgare vilket jag inte gjort på ett snabbmatställe NÅNSIN (lixom what?!) det var så gott så jag köpte en till HAHA. Isabella köpte faktiskt en jättesnygg cowboy hatt med och jag tvingade henne ha på den på vår fina selfie, hihi. Jag fick även med mig 2 jättefina drömfångare hem och lite rökelser <-- asså gud vad gott det luktar! Vi tog även 4 sånna bilder (wanted dead or alive) bara för att vi båda skulle få 2 fuckfejs bilder och 2 fina bilder haha. 
 
Himla tråkigt att RHC bara är 1 vecka om året, tänk att jag faktiskt måste vänta 365 dagar på detta igen?! Skandal.
 
Nu har jag nog även suttit sen halv 5 och redigerat vilket är typ i 5 ½ timmar. Alla bilderna är iallafall klara och nu är jag redo för nästa "fotojobb" imorgon då jag ska fota unghästkurs hos Tina. Och vet ni?! Jag har äntligen fått en ny laptop ♥ ♥ ♥ Känns så sjukt underbart så det är inte sant då jag fått sitta vid min gamla slöa stationära dator i några månader nu. 
Ha de gött så ses vi,