Skate på Liseberg

I Lördags blev det en spontantrip till Göteborg med Bobo för att kolla på skate tävlingarna på Liseberg. Lite förvånad att vi ens kom fram då ingen av oss har varit där själva innan,haha.. Trots att vi hoppade på fel tåg och sket i spårvagnsbiljett så var det riktigt roligt! Alla som åkte var väldigt duktiga och blev en riktigt chill dag. Självkalrt glömde man minneskortet hemma så blev tyvärr inga kamerabilder.. 
 

Weerkk

Snart är första jobveckan avklarad! Sommarjobbar på kommunen som kommunikatör/fotograf och hitills har det varit riktigt kul men samtidigt väldigt krävande. Har varit på olika stället och fotat varje dag och även fast det är ett roligt jobb så är det även ett väldigt kvävande jobb psykiskt, iallafall denhär veckan. Man måste ringa runt, bestämma träff för att fota och inte vara rädd för att ta kontakt. Det har faktiskt varit en utmaning men känner att det är ett väldigt lärorikt jobb särskilt eftersom jag gillar att fota. Riktigt skönt att det bara är i tre veckor, vet inte ifall jag hade orkat mer haha! 

Louisiana

Var i Danmark med fotoklasserna förra veckan och kollade på en fotoutställning på Louisiana. Var riktigt fint där och havet låg precis utanför. Fotoutställningen var av Jeff Wall som btw är en riktigt bra fotograf! Efter fotoutställningen gick vi lite i Helsingör innan vi tog båten tillbaka.