through the jungle, through the dark

Var ute och fotade lite ikväll, typ första gången på riktigt länge. Självklart började det störtregna men whatever lixom, gjorde ju mest bilderna mer levande. Kommer inte ihåg sist jag tog självporträtt och brukar aldrig bli nöjd med dem, får la tacka regnet för de bra bilderna! typ.
 
 

moats and boats, and waterfalls

När man tänker tillbaka till ett år sedan och undrar, hur hände detta? Så mycket har förändrats i mitt liv under de senaste 12 månaderna som jag aldrig hade kunnat ana och jag är riktigt glad över förändringarna. Det är samtidigt så coolt att kolla tillbaka på allt som har hänt under ett års tid, vad betyder de problemen jag hade för 12 månader sen nu? Vad gjorde jag ens för så längesen? 
 
 

Utställning

I tisdags så hade alla fotoelever utställning på 035 med temat mystik, har varit riktigt svårt att veta vad jag skulle fota då mystik är ett rätt flummigt tema enligt mig. Men på nått sätt så tycker jag att jag lyckades att fånga det rätt bra och är riktigt nöjd över bilderna! Just nu är det rätt mycket fotouppgifter som ska bli färdiga i skolan och idag var vi och fotade på ett gammal tegelbruk till en liknande uppgift på Estetisk kommunikation, kuuuuul kuuuul!