Lights

 
Var på gekås för några dagar sen och fyndade en ljusslinga bland julgrejerna som skulle bort. Kostade 20kr har jag för mig och tyckte det passade väldigt bra i denna fina glasburken. #sotumblr För övrigt då är det min favorithylla just nu, både min VW bus, ett gammalt kort på farfar som ung (♥) och självklart en Champs Èlysèes skylt för att jag älskar Paris. 
 

Oh baby it's cold outside

 
Vaknade imorse med en massa snö ute! Halleluljahhh asså! Har inte varit nån ordentlig snö alls denna vintern och har längtat till att få ta lite snöbilder med Mellis. Dock var vi där bara en snabbis idag så jag hoppade upp barbacka i en hage och red lite. Att rida barbacka i snön när man i princip sitter på massa ludd är typ mysfaktor x100 och att veta att man har en barfota häst som därför inte har snöstyltor gör livet som hästägare mycket enklare. 

Foodporn

 
Har haft två vegetariska dagar nu efter julen vilket har varit väldigt skönt då det blir en del julmat där några dagar. Men idag så gjorde jag stekt sötpotatis,lök och sparris med lite halloumi ost till. Sååååå gott var det. Igår gjorde jag egen quornsås med zucchini "pasta" vilket var jättegott. Förstår inte varför jag aldrig prövat nått vegetarianskt innan, det är ju så gott och det finns ju många goda alternativ till kött och andra animaliska produkter.