"When you take off the halter, you're only left with one thing: the truth."

 
Är så himla glad över att vi fick chansen att gå på denhär kursen. Vi har gjort stora framsteg på bara de två dagarna. Är jättetaggad på att träna och utvecklad nu. Detta har varit mitt mål ända sen Melros kom för 1 år sedan. Att kunna leka löst och att hon lyssnar även utan rep. 

This road has become my life

Var i Boås en snabbis igår och stötte på dethär söta söta fölet som bara är några dagar. Självklart var jag tvungen att ta några snabba bilder på denhär söta filuren. Man såg att den fortfarande var lite ostadig, men inte så konstigt när benen är skyhöga hehe. 
 

Today

Idag var vi redan ute vid halv 7-tiden mot stallet eftersom jag och Melros skulle på kurs hos Tina. Stannade vid vägen några gånger och fotade denhär fina dimman. 
I slutet av kursen med Tina lekte hon lite i liberty med sin häst Glimra, älskar att de sån glädje i både häst o människa tillsammans! Hade tänkt att göra ett enskilt inlägg om kursen imorgon då vi har träning hela dagen imorgon med. Inatt står Melros iallafall i en stor gräshage med både äppelträd och en damm.