a fresh start

Nu är det en vecka sen vi var i Jönöping och lämnade Melros hos sin nya ägare. Riktigt konstigt var det att lämna henne där och åka hem med en tom transport men jag vet att hon inte kunde ha fått ett bättre hem och är riktigt glad för det. Även fast jag har känt Melros i 7 år nu och växt upp me henne vid min sida känns det riktigt bra att hon har fått ett nytt hem och att jag kan fokusera på annat än stallet. 
 
Melros har gett mig så mycket under dessa åren så det är otroligt. Det är genom henne som jag fick intresse av att börja rida, träffat nya underbara människor, lärt mig massor om livet, fått mig att skratta, men även att vilja dra av alla mina hårstrån på huvudet. Det är tack vare henne som jag är den jag är idag och jag skulle inte kunna tacka henne nog. 
 
Funderar även på att göra en ny blogg, känns konstigt att fortsätta blogga här när jag startade den som en hästblogg. Får se ifall jag orkar göra en ny lol.

Slutet på våran resa.

Efter mycket tänkande och grubblande så har vi bestämt att sälja Mellis. Så om ca 20 dagar flyttar hon till sitt nya hem i Jönköping. Känns väldigt tråkigt att behöva ta detta beslutet men då hon inte är min häst utan min systers så är det inte så mycket min familj kan göra då vi själva inte kan ha henne.. 
Av alla hästar jag nånsin träffat så är Mellis den som har lärt mig mest. Det finns så mycket gott jag kan säga henne och våran tid tillsammans men jag tänkte låta några bilder & videos får tala för det. ♥